lunes, 5 de diciembre de 2016

J5 Escola Pia Balmes 3 - 1 SCCC Jun “C”

El partit va començar a les 20:15 amb Liam a la porteria i Jonathan , Victor, Marc i Pere al camp. Malauradament només teníem un canvi ja que Ian i Alex no van poder venir al partit. Per tant vam haver de esperar el rival en comptes d’anar a pressionar. El començament del partit el vam dominar ja que vam tenir diverses ocasions des de fora de l’àrea, en canvi l’equip rival no va xutar pràcticament a porteria. El primer gol el va fer Jonathan en un contraatac. Al final de la primera part anàvem guanyant 0-1. A la segona part l’equip rival va sortir a pressionar , per la qual cosa van aconseguir generar alguna ocasió, llavors va ser quan ens van marcar, encara que estiguéssim cansats vam seguir generar ocasions, en Dani va marcar un gol fantasma que l’àrbitre no va veure, aquest gol hagués pogut ser el 2-2. A les acaballes del partit ens van marcar el tercer. Possiblement aquest a sigut el millor partit de la temporada encara que acabés en derrota, ja que vam aconseguir moure amb ritme la pilota i generar moltes ocasions.